parteneriat-breden-romania

Parteneriatul cu bredent group România continuă și în 2021

Partenerii noștri, bredent group România ne-au făcut o surpriză extrem de plăcută la început de an. Miodent Clinic a intrat în 2021 cu dreptul, având posibilitatea de a se mândri cu dovada unei colaborări deja fructuoase prin intermediul unei plăcuțe primite cu drag.

Parteneriatul ne oferă posibilitatea de a pune la dispoziția pacienților din Gorj sistemele de implant de ultimă generație SKY. În urma colaborării noastre, o multitudine de persoane edentate au beneficiat de eficiența implanturilor bredent, recăpătându-și încrederea în sine odată cu funcționalitatea danturii.

SKY Implant System

SKY Implant System a devenit unul dintre cele mai populare tratamente de încărcare imediată din lume, fiind lansat în 2003 și ajungând până la ora actuală la rezultate uimitoare.

Experiența bredent în dezvoltarea de concepte inovatoare a ridicat standardele în implantologie pe plan internațional, iar echipa Miodent Clinic este mândră să facă parte dintre cei care duc mai departe tratamentele concepute de acest producător german cu renume.

Fiind primii din Gorj care au reușit să efectueze tratamentele bredent, avem deja la activ un număr mare de pacienți pentru care SKY Implant System a însemnat o schimbare majoră în bine, iar asta înseamnă mult pentru noi.

Astfel, sperăm ca 2021 să fie un an în care să reușim să ne perfecționăm în continuare, pentru a le putea oferi tuturor persoanelor care ne calcă pragul atenția pe care o merită, alături de soluții stomatologice de ultimă oră puse în practică de personal specializat.

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112