scaner-intraoral-Miodent

Înnoirea de primăvară cu un scaner intraoral

Încă de la deschiderea clinicii, scopul Miodent a fost de a oferi pacienților cele mai bune îngrijiri, acestea venind la pachet cu metode de investigații pe măsura așteptărilor.

Deși primăvara întârzie să apară, ne-am gândit că ar fi o idee bună să ne înnoim și să optăm pentru un upgrade în materie de aparatură. Astfel, am adăugat un nou aparat ultraperformant de care ne putem folosi pentru a vă oferi servicii stomatologice de calitate superioară: scanerul intraoral.

Ce este un scaner intraoral

Stomatologia digitală atinge noi și noi culmi în fiecare an. Scanerul intraoral este un aparat care, după cum spune si numele, scanează zona intraorală cu ajutorul a două camere de generație nouă și a unor algoritmi de detecție, oferind un confort sporit pacientului.

Pe lângă experiența de scanare ideală, scanerul intraoral are o viteză impresionantă, promițând performanțe inedite în cadrul clinicii. Mai mult, algoritmul inteligent de detectare a scanării face posibilă reluarea procesului de unde a rămas.

Sistemul CAD/CAM deschis permite exportarea fișierelor cu ușurință și transferarea acestora oriunde este nevoie, asigurând un flux digital la nivele optime.

Redarea imaginilor se face la rezoluție înaltă, manevrabilitatea ridicată și precizia de care poate da dovadă un astfel de aparat reprezentând un plus de valoare inestimabil.

Funcțiile inteligente permit realizarea de scanări de rezoluție înaltă și chiar scanări amprentă, scanări faciale, și redarea liniei de margine într-un mod cât mai aproape de realitate. Aceste lucruri sunt extrem de importante pentru a ajuta medicul și pacientul să se decidă asupra celui mai bun tratament, promițând cele mai bune rezultate.

Vă așteptăm să îl testăm împreună!

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112