implanturi-miodent

Implanturi folosite la Clinica Miodent

După cum bine știți, Miodent se axează pe readucerea zâmbetului pe buzele tuturor celor care ne calcă pragul. Implanturile dentare sunt mare parte din activitatea noastră, iar astăzi am dori să vă împărtășim câteva detalii despre acestea.

SKY fast & fixed

Cu toții ați aflat deja despre fast & fixed, datorită cazurilor prezentate până acum. Procesul de restaurare a danturii cu ajutorul SKY fast & fixed este unul eficient, realizat la clinică prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație, ajutându-ne de implanturile patentate bredent-medical România.

Soluția optimă pentru pacienții parțial sau total edentați o reprezintă dinții ficși, extracția, implantarea și restaurarea temporară realizându-se în aceeași zi. Un număr tot mai mare de persoane apelează la această soluție, inclusiv pacienții mai tineri cu probleme majore la nivelul danturii.

Materialele cu care lucrăm sunt recunoscute în întreaga lume pentru rezultatele uimitoare în redarea zâmbetului a mii de pacienți, sistemele SKY punând u-ne la dispoziție o arie largă de implanturi potrivite oricărei situații.

În materie de protetică, posibilitatea unei restaurări imediate a danturii a fost primită cu brațele deschise în zona Gorjului, pacienții fiind încântați de o perspectivă nouă asupra problemelor întâmpinate.

SKY Titanium Implant System

Sistemul de implanturi dentare din titan pe care îl folosim este unul modern, ce se pretează tuturor nevoilor pacienților noștri.

Designul inedit, suprafața Osseo Connect® și protocolul chirurgical gândit pentru aceste implanturi duc la stabilitate și durabilitate ridicate, în timp ce conexiunea Torx® asigură un echilibru optim al forțelor masticatorii între șurub și abutment.

Opțiunile protetice sunt nelimitate, fără a fi nevoie de un număr mare de componente, datorită platformei unice potrivită tuturor implanturilor. Rezultatele estetice obținute, pe lângă cele funcționale, vorbesc de la sine, și suntem recunoscători că putem aduce beneficiile inovațiilor în domeniu în viața pacienților noștri.

Sigur și stabil chiar și pentru vârste înaintate, SKY fast & fixed acoperă toată gama de nevoi ale pacienților edentați în timp util, fără a prezenta un risc pentru aceștia. Vă așteptăm la consultație pentru a determina împreună care este cea mai bună soluție de implantologie la care putem recurge. Nu ezitați să ne contactați!

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112