sky-fast-and-fixed

Implanturile Dentare bredent SKY fast & fixed – Restaurarea Imediata a Danturii Tale

Avand in spate peste 10 ani de cercetare stiintifica si clinica, una dintre cele mai bune metode de a avea dinti ficsi intr-un timp scurt este tehnologia SKY fast & fixed de la bredent. Pentru pacientii edentati, reconstructia totala a danturii cu SKY fast & fixed este o metoda sigura, rapida si eficienta, realizata cu materiale bredent de calitate superioara.

Cui se adreseaza SKY fast & fixed

Dacă nu mai ai o mare parte din dinti sau cei ramasi sunt extrem de bolnavi si nu mai exista nicio alta cale de a-i salva, atunci poti apela cu incredere la implanturile dentare SKY fast & fixed. Stim cu totii cat de greu este sa nu mai ai zambetul la indemana, iar bredent a reusit sa gaseasca o solutie rapida la aceasta problema ce afecteaza din ce in ce mai multi romani, in special din cauza bolilor parodontale.

Reconstructia dentara se poate realiza atat pentru arcada superioara, cat si pentru cea inferioara, pacientul vindecandu-se rapid dupa operatie. Mai mult, fast & fixed presupune ca pacientul sa beneficieze de dinti ficsi in 24 de ore, acesta reusind sa isi reia activitatea imediat dupa inserarea implanturilor si fixarea lucrarii provizorii.

Avantajele SKY fast & fixed

Unul dintre punctele forte ale metodei fast & fixed este, cu siguranta, rapiditatea fixarii lucrarii, cu un numar redus de implanturi fata de alte solutii propuse pacientilor edentati. De asemenea, bredent inlatura cu succes una dintre marile temeri ale fiecaruia dintre noi, si anume o experienta chirurgicala traumatizanta si un timp de refacere extins. Implanturile fast & fixed nu implica proceduri chirurgicale extrem de complicate, iar vindecarea este de pana la 7 ori mai rapida decat in cazul folosirii altor metode de reconstructie totala.

Procedeul folosit este unul standard, reducand si prevenind chiar potentialele erori ce pot aparea pe parcurs. Un alt beneficiu adus de SKY fast & fixed este faptul ca vei sti costurile de la bun inceput, metoda aceasta fiind si mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Cum Functioneaza fast & fixed

Fata de implanturile inserate vertical, implanturile fast & fixed sunt cu siguranta speciale. Inserate in unghiuri ce permit distribuirea egala a fortelor exercitate de procesul de masticatie, acestea sunt mult mai potrivite pentru realizarea unei punti dentare fixe ce poate fi pusa in fucntiune imediat. Astfel, eliminam posibilitatea de aparitie a tensiunilor structurale, iar bonturile folosite permit reglarea unghiului cu pana la 35 de grade, acestea fiind, de asemenea, permanente (nu este necesara schimbarea lor odata cu montarea lucrarii permanente).

Pozitia fiecarui implant este stabilita conform specificatiilor estetice si prostetice, luand in considerare si osul avut la dispozitie. In cazul posibilelor extractii necesare (dinti sau resturi de dinti bolnavi), zona se dezinfecteaza si se trateaza in consecinta, urmand sa se recurga si la tratament analgezic dupa procedura. Dupa verificarea pozitiei corecte a tuturor elementelor structurale, se fixează lucrarea temporara, urmand ca cea permanenta sa fie realizata dupa aceasta, in concordanta si cu feedback-ul primit de la pacient.

Etapele Inserarii Implanturilor fast & fixed

In cazul in care te-ai hotarat sa beneficiezi de avantajele SKY fast & fixed, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti programezi o consultatie la medicul tau stomatolog, iar acesta iti va cere cu siguranta si o radiografie dentara. Dupa luarea amprentelor initiale, se recurge la sedarea constienta a pacientului si se incepe procedura de inserare a implanturilor. Urmeaza radiografia de control si luarea amprentelor finale, medicul fixand si lucrarea provizorie in aceasta etapa.

Dupa trecerea timpului de vindecare, ce difera de la pacient la pacient, lucrarea finala va fi montata, iar tu iti vei recapata zambetul.

Metoda bredent SKY fast & fixed necesita o coordonare excelenta intre implantolog, specialistul in prostetica si tehnicianul dentar, asadar iti recomandam sa apelezi la o clinica de incredere, unde se lucreaza in echipa, unde te simti confortabil si lucrurile se realizeaza ca la carte. Pune viitorul danturii tale in maini bune!

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112