Tratamentele Stomatologice cu Laser

Aici, la clinica Miodent, avem grijă să fim în pas cu toate tehnicile dentare nou-apărute, încercând să oferim tratamente cu aparatură de ultimă generație, pentru cele mai bune rezultate. Tocmai de aceea, noul laser dentar pe care îl puteți regăsi în cadrul clinicii ne oferă soluții pentru o multitudine de afecțiuni dentare din domeniile: endodonție, parodontologie, implantologie, terapie, și albire dentară.

Frenectomii și gingivectomii

Avantajele frenectomiilor realizate cu ajutorul laserului sunt numeroase, această tehnică putând fi pusă în practică chiar și doar cu anestezie topică. De asemenea, laserul elimină necesitatea firelor de sutură, diminuează disconfortul resimțit de pacient și scurtează timpul de vindecare considerabil.

În cazul gingiilor hipertrofice, gingivectomia este cea mai bună cale de a îndepărta surplusul de țesut și a reduce, astfel, inflamația și aspectul inestetic. Tratamentul cu laser se realizează fără anestezie, sângerarea fiind aproape inexistentă, fără necesitatea unei suturi.

Sterilizarea canalelor după tratamentele endodontice

Succesul tratamentelor endodontice depinde nu doar de procedura în sine, ci și de sterilizarea canalelor dentare, proces realizat într-un mod extrem de eficient prin intermediul tehinicilor cu laser. Astfel, bacteriile greu accesibile din interiorul canalelor sunt distruse, asigurându-se o sterilizare completă și o reducere a sensibilității resimțite după intervenție, riscul de contaminare încrucișată fiind, practic, inexistent.

Terapia durerii

Efectele benefice ale folosirii terapiei cu laser pentru a diminua durerea post-operatorie prin accelerarea metabolismului se resimt la nivel celular, favorizând vindecarea țesuturilor în timp record. Totodată, terapia cu laser reduce edemul apărut în urma anumitor proceduri stomatologice, având un efect antiinflamator considerabil asupra zonei afectate.

Albiri dentare

Albirea dentară cu laser este una dintre cele mai eficiente metode de a obține un zâmbet fermecător, aceasta fiind realizată numai în cabinetul medicului stomatolog.

Laserul intensifică eficacitatea substanțelor de albire profesionale folosite pe suprafața fiecărui dinte, tratamentul nu durează mult, și este nevoie de o consultație în prealabil, pentru a stabili etapa de pre-tratament și de câte ședințe este nevoie pentru a ajunge la rezultate favorabile.

O metodă modernă în stomatologie, laserul este minim-invaziv, asigură integritatea țesuturilor și oferă pacientului posibilitatea de a trece prin diverse tratamente, cu recuperare rapidă garantată. Viitorul în stomatologie sună tot mai bine!

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112