tehnologia-CAD-CAM

Tehnologia CAD/CAM

Aflata in continua perfectionare, tehnologia CAD/CAM a devenit esentiala in reconstructia si estetica dentara. Oferind extrem de multe beneficii atat medicului stomatolog cat si pacientului, Cerec CAD/CAM deschide o poarta catre viitor in domeniul stomatologiei inovatoare.

De ce CAD/CAM

Cu totii stim valoarea unui zambet dezinvolt si increzator si puterea pe care acesta poate sa o aiba asupra increderii in sine si aprecierii celor din jur. Tocmai de aceea, recostructia dentara este in continua schimbare, incercand sa puna la dispozitie tehnici revolutionare computerizate prin intermediul carora se obtin rezultate uimitoare.

Tehnologia CAD/CAM permite realizarea de fatete dentare si piese protetice din materiale de ultima generatie, in cel mai scurt timp, pacientul beneficiind de reconstructie dentara fara durere.

Avantajele tehnologiei CAD/CAM

Prin intermediul tehnologiei CAD/CAM pacientul poate pleca acasa in aceeasi zi cu o lucrare protetica completa, fara a mai avea nevoie de lucrari provizorii.

De asemenea, materialele folosite sunt 100% biocompatibile, fara urme de metal, eliminand efectele secundare neplacute. Nu este necesara pilirea excesiva a dintelui natural, acesta fiind doar slefuit pentru a permite aderaraea materialului cu usurinta.

Mai mult, cu Cerec CAD/CAM nu este loc de eroare umana! Piesele protetice sunt refacute integral de catre un algoritm computerizat, pe baza informatiilor obtinute in urma consultatiei. Precizia unui astfel de tratament, precum si rezistenta lucrarii sunt principalele argumente in favoarea acestui sistem inovator.

Etapele realizarii unei lucrari CAD/CAM

In functie de rezultatul dorit, dintele este pregatit si se poate face o anestezie locala pentru confortul sporit al pacientului.

Sunt realizate fotografii tridimensionale ale dintelui in cauza cu ajutorul computerului cu soft pentru imagini 3D, iar apoi unitatea de frezare va freza in cel mai scurt timp piesa protetica necesara.

Rezultatul frezarii se imbraca intr-o nuanta aleasa in prealabil si i se da un luciu cat mai aproape de dintele natural, urmand ca lucrarea sa fie cimentata pe dinte cu ajutorul unui adeziv special.

Tehnologia CAD/CAM acopera cerintele unei arii vaste de piese protetice, de la fatete si coroane dentare la punti protetice si inlocuiri de plombe. Coroanele dentare ce inainte erau realizate in cel putin 7 zile de la amprenta, acum pot fi realizate in sub o ora, chiar in cabinetul stomatologic!

Apeleaza la Cerec CAD/CAM cu incredere si dantura ta va arata perfect intr-o singura sedinta!

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112