masuri-de-siguranta-miodent

Măsuri de siguranță pentru toți

Pe parcursul acestei perioade v-ați întrebat cu siguranță de nenumărate ori cât de sigur este să-i faceți o vizită medicului vostru dentist. Ei bine, suntem aici pentru a vă spulbera orice îndoială: clinicile dentare sunt mediile cele mai sigure la momentul actual, asta poate datorită practicilor susținute de dezinfecție din domeniu, încă dinaintea pandemiei.

Ești sau nu în siguranță?

Studii recente au demonstrat că dentiștii sunt personalul medical cel mai puțin afectat de COVID-19, cu mai puțin de 1% în Statele Unite, unde densitatea populației este peste medie. Măsurile de siguranță la clinica Miodent se ridică la standarde internaționale încă de când am deschis ușile, iar echipa noastră face tot posibilul pentru ca toată lumea să fie în siguranță!

Întreg personalul clinicii a luat lucrurile în serios încă din prima zi, purtând echipament corespunzător—și nu doar de când a început pandemia. Masca, ochelarii și mănușile au fost întotdeauna elemente esențiale din trusa unui medic stomatolog, iar respectarea regulilor venite odată cu această perioadă nu a făcut decât să întărească un comportament deja bine înrădăcinat printre cei ce urmează această profesie.

Suntem experți în metode de precauție luate împotriva infectării cu anumiți viruși, iar datele nu fac decât să confirme ceea ce știam deja: standardele înalte de igienă sunt aliatul numărul unu în lupta noastră cu COVID-19. După cum bine știm, neglijența în sistemul medical poate avea consecințe devastatoare, iar acesta nu este un risc pe care ne permitem să ni-l luăm. Tocmai de aceea, aici, la clinica Miodent, măsurile luate sunt cele mai adecvate, orice tip de intervenție ar avea loc, de la un simplu consult, la o operație complexă.

Nu amâna vizita la medicul stomatolog

Mai ales acum, este important ca sănătatea dinților tăi să fie în norme optime, în special din cauza afecțiunilor ce pot degenera din lipsa de îngrijire a dinților și cavității bucale. Bolile de inimă și de plămâni găsesc un mediu propice de dezvoltare pe baza unor afecțiunilor parodontale, iar ramificările sunt nu tocmai plăcute!

Luând în considerare timpurile pe care le trăim, este important ca pacienții să știe că întârzierea tratamentelor stomatologice necesare din cauza unor temeri legate de contractarea virusului va avea efecte mult mai nocive, cu cât pandemia se prelungește.

Nu întârziați vizita la medicul dentist! Consecințele pot fi boli ce se vor croniciza în timp, și mai mult, vă pot plasa în segmentul de risc SARS-COV-2. Suntem aici pentru a vă răspunde la orice nelămuriri ați avea în legătură cu procedurile efectuate și în ce condiții se desfășoară totul. Sunteți pe mâini bune. Vă așteptăm!

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112