implanturile-dentare

Implanturile dentare

De multe ori ajungem la dentist cu dinti si masele ce nu mai pot fi salvate din varii motive, iar atunci cea mai buna solutie pentru o dantura completa sunt implanturile dentare. Nu este indicat sa ramanem cu dinti lipsa, deoarece acest lucru afecteaza in timp intregul proces de masticatie, evolutia muschilor fetei si a maxilarului odata cu varsta, precum si sanatatea si integritatea gingivala.

De ce sa alegi implanturi dentare

Implanturile dentare sunt o metoda eficienta si de durata pentru a inlocui dintii lipsa intr-un timp scurt. De regula, implantul dentar este realizat din materiale durabile, cum ar fi titaniul sau zirconiul, acesta din urma avand si proprietati estetice deosebite datorita culorii apropiate de culoarea naturala a dintilor. Implanturile inlocuiesc cu succes radacina naturala a dintelui si, alaturi de bontul protetic si coroana dentara alcatuiesc un dinte similar cu cel pe care l-ai pierdut.

Oricine poate beneficia de implanturi dentare, la orice varsta, iar in ziua de astazi tehnologia avansata permite fixarea implanturilor intr-o singura zi, fara riscuri!

Implanturile Bredent Sky fast&fixed

Pentru pacientii edentati ce doresc sa isi recapete rapid si eficient functionalitatea dintilor, implanturile Sky fast&fixed de la Bredent se diferentiaza calitativ si estetic. Acestea pot fi inserate atat la nivelul arcadei superioara cat si celei inferioare, iar pacientul va avea lucrarea provizorie fixata chiar in aceeasi zi!

Astfel, prin intermediul tehnologiei Bredent Sky fast&fixed, oricine poate pleca acasa cu dinti perfect functionali in mai putin de 24 de ore. Tehnologia inovatoare a inserarii implanturilor Bredent garanteaza o osteointegrare completa, un risc de infectie redus si vindecare sigura si rapida.

Ce pasi trebuie sa urmezi daca iti doresti implanturi Bredent

Mai intai, este important ca medicul stomatolog sa te consulte si sa realizeze o radiografie dentara. Apoi, acesta iti va lua amprenta initiala, iar dupa administrarea unui sedativ in stare constienta, implanturile Bredent Sky fast&fixed vor fi inserate. Se reface radiografia pentru a verifica daca implanturile sunt in regula, dupa care amprentele finale sunt luate.

In acest punct, pacientului ii este montata lucrarea provizorie, fiind nevoit sa astepte timp de cateva luni pentru o vindecare completa. Ultimul pas este montarea lucrarii finale, iar de aici inainte va trebui sa viziteze medicul stomatolog odata la cateva luni.

Implanturile Bredent Sky fast&fixed dureaza o viata si confera pacientilor plusul de incredere de care au nevoie, sunt acesibile si nu prezinta riscuri. Asadar, ce mai astepti? Ai nevoie de dinti ficsi? Fa-ti o programare si intreaba despre beneficiile implanturilor Bredent.

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112