Cu Miodent, Totul Va Fi Bine!

Trecem printr-o perioadă atipică, așadar și modul în care vom oferi consultații și tratamente stomatologice va suferi schimbări. Atât sănătatea voastră, cât și cea a întregului personal contează enorm pentru noi, și venim în întâmpinarea nevoilor specifice ridicate de epidemia cu care ne confruntăm cu soluții menite să ne ajute pe noi toți.

Pentru a împiedica răspândirea virusului COVID-19 în comunitatea noastră, am pus la punct un proces de triaj, precum și alte norme de siguranță a pacienților și a colegilor noștri de la clinică.

1. Programările se vor face în urma unui triaj telefonic în cadrul căruia ne veți comunica dacă prezentați simptome specifice COVID-19, precum și alte informații ce ne vor ajuta să vă ținem în siguranță atât pe voi, cât și personalul care vă va primi.

2. Programarea se confirmă cu o zi înainte, moment în care ne puteți anunța dacă au survenit schimbări în starea voastră de sănătate. Sugerăm luarea temperaturii cu o zi înainte, pentru a vă asigura că totul este în regulă. Trebuie de asemenea să luați în calcul faptul că va fi nevoie să completați și să semnați un chestionar de triaj epidemiologic.

3. Odată ajunși la clinică, vă rugăm să fiți punctuali (facem tot posibilul să menținem un flux al pacienților ideal pentru menținerea distanței optime, lucru posibil doar dacă orele programărilor sunt respectate).

4. Vă rugăm să intrați în clinică neînsoțiți—acest lucru nu se aplică minorilor și persoanelor cu nevoi speciale. La intrare, vi se va lua temperatura. Dacă aceasta depășește 37.4 grade Celsius, veți fi direcționați către cel mai apropiat spital.

5. Este imperios necesar să purtați o mască de protecție la intrarea în clinică, iar personalul vă va direcționa către aparatul de înfoliere a încălțămintei. ATENȚIE! Vă rugăm să purtați masca în singurul mod corect, acela fiind cel ilustrat mai jos.

6. Mâinile vor fi de asemenea dezinfectate la intrarea în cabinet, urmând să aveți parte de o consultație în condiții maxime de siguranță.

Întreg personalul Miodent Clinic este instruit cu privire la noile norme de siguranță și va fi echipat corespunzător – mănuși, halat de unică folosință, mască FFP3, ochelari, vizieră. Sterilizarea va fi la fel de riguroasă ca întotdeauna, urmând cu strictețe protocolul de dezinfectare a tuturor suprafețelor și a ustensilelor cu dezinfectanți omologați, lămpi UVC, și veți regăsi sisteme de dezinfectare a aerului în fiecare cabinet.

Vă rugăm insistent să nu veniți la consultație dacă prezentați simptome specifice COVID-19—febră peste 37.5 grade Celsius, lipsa gustului și a mirosului, dureri în gât. Vă sfătuim ca în acest caz să rămâneți acasă și să luați imediat legătura cu medicul de familie. Ar fi ideal ca fiecare pacient să recurgă la autoizolare pentru câteva zile înainte și după venirea la clinică, pentru ca toată lumea să fie în siguranță.

Vrem să vă asigurăm pe această cale că noi vom face tot posibilul ca voi să fiți bine—ajutați-ne, și împreună vom reuși!

Share:

Locatie

Ecaterina Teodoroiu Nr. 42

Telefon

0353-408-625

Contact

clinica@miodent.ro

Urgente

112